Mini Cart

Verzending & Retourneren
Levering & Verzendkosten

Bij bestellingen binnen Nederland is de verzending gratis. Bestellingen buiten Nederland verzenden wij zo voordelig mogelijk.

 • Voor verzendingen binnen Nederland streven wij ernaar om binnen 2-3 werkdagen te leveren na ontvangst van betaling.
 • Voor verzendingen buiten Nederland bedraagt de levertijd 5-15 werkdagen, afhankelijk van het land van bestemming.

Na verzending ontvangt u een track & trace nummer via e-mail, zodat u de zending kunt volgen.

Schade door transport

Onze pakketten zijn tegen schade door transport en diefstal verzekerd. Als het pakket bij bezorging is beschadigd, controleer dan onmiddellijk de inhoud en laat de schade door de pakketbezorger bevestigen. Breng ons dan onmiddellijk op de hoogte van de schade door transport.

BTW

Al onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Houd er rekening mee dat we in het algemeen geen exportdocumenten verwerken en de BTW niet terugbetalen! Voor bestellingen van buiten de EU wordt in het winkelwagentje automatisch geen btw berekend door het juiste land van bestemming te selecteren. Voor het betreffende land zijn belasting- en douanewetten van toepassing.
Er kunnen aanvullende douanerechten ontstaan.

Track & Trace

Bij de overhandiging aan onze pakketdienst DHL/PostNL of andere aangewezen bezorgdienst ontvangt u van ons per e-mail een verzendbevestiging en uw pakketnummer (tracking-ID). Met uw pakketnummer kunt u uw zending op elk gewenst moment tot de levering online volgen. Houd er rekening mee dat sommige zendingen naar het buitenland niet volledig kunnen worden gevolgd. Als op de trackpagina alleen de status wordt weergegeven tot het pakket in het land van het adres van de ontvanger is ( "zending is aangekomen in het land van bestemming"), vindt u het pakketnummer van de lokale transportdienst in de status van de zending onder "UPU Code/Matchcode". Met dat pakketnummer kunt u op de website van uw lokale transportdienst de status van uw zending controleren.

Als het pakket na enkele dagen nog niet is aangekomen bij u of bij uw buren, vragen wij contact met onze klantenservice (info@borsettas.com) op te nemen. We zullen uw zending proberen vinden met een aanvraag bij DHL/PostNL . Houd er rekening mee dat een onderzoek van DHL/PostNL in het binnenland enkele weken kan duren en tot twee maanden in het buitenland.

Onbestelbare zendingen

Voor een deel worden pakketten met markering "onbestelbaar" naar ons teruggestuurd. In deze gevallen wordt de bestelling geannuleerd en kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. Als u twijfelt of een kan worden bezorgd, controleer dan de details van uw afleveradres in uw orderbevestiging of op de trackingpagina van uw zending.

Redenen voor niet-levering
 • Onjuist of onvolledig adres: (bv. huisnummer en postcode omgeruild). Wijzig deze in uw account of stuur ons een e-mail op info@borsettas.com om een afleveradres voor de verzending te corrigeren of te verwijderen. Het is niet mogelijk een adres te veranderen, wanneer het pakket reeds is verzonden.
 • Mislukte levering: De pakketbezorger probeert het pakket één keer op een werkdag te leveren. Mocht u niet bereikbaar zijn, laat de bezorger een kaartje achter, waarop staat vanaf welke datum en in welk postkantoor u uw pakket kunt afhalen. Uw zending zal daar 7 werkdagen voor u worden bewaard. Na die periode zal de zending naar ons worden teruggestuurd. In dat geval zullen wij contact met u opnemen om het verdere verloop te bespreken.
 • Ontvangst geweigerd: U heeft het recht de waren terug te laten gaan, als ze niet voldoen aan de contractuele overeenkomst. Maar als de waren niet worden aangenomen om redenen die geen verband houden met de gebrekkige kwaliteit van de levering of de uitoefening van het herroepingsrecht, moet u de kosten dragen wanneer het pakket eventueel opnieuw moet worden verzonden. De bezorger zal uitdrukkelijk noteren waarom u weigert het pakket aan te nemen.
Retourneren

Als uw aankoop, om wat voor reden dan ook, niet helemaal aan u verwachtingen voldoet mag u de artikelen binnen 14 dagen retourneren, gerekend vanaf de dag van leveren. Na deze periode zien wij de verkoop als definitief.

Retourvoorwaarden
 • U kunt item(s) uit de webshop retourneren binnen een termijn van 14 dagen.
 • U dient de retourzending aan te melden. Neem contact met ons op via het contactformulier voor acceptatie en instructies voor uw retour. We kunnen geen geretourneerde items accepteren wanneer dit niet bij ons gemeld is.
 • Item(s) uit een Sale of speciale aanbieding komen niet in aanmerking voor retour.
 • De geleverde item(s) dienen onbeschadigd en (indien mogelijk) in de originele, onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd. 
 • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel.
 • Item is niet gedragen en/of gewassen. Item is vrij van vlekken (van bijvoorbeeld voedsel of make-up) en geuren (zoals lichaams- of tabaksgeuren, parfum of deodorant).
 • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
 • Na ontvangst van de geretourneerde item(s) inspecteert BORSETTAS de conditie hiervan. Indien een item niet in originele staat verkeert en niet is voldaan aan de ruil- en retourvoorwaarden, behoudt BORSETTAS zich het recht voor om het item te weigeren en niet over te gaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Het geweigerde item wordt dan onder rembours teruggestuurd.
 • Als u een pakket naar ons hebt teruggestuurd dient u hiervan een verzendbewijs te kunnen overleggen (bijvoorbeeld ontvangstbewijs of track & trace code). Het wordt ten zeerste aangeraden om altijd het verzendbewijs van de retouren te bewaren tot de retournering succesvol is afgehandeld.
 • Het verzendrisico en de kosten voor het retourneren van producten naar BORSETTAS zijn voor uw rekening. BORSETTAS is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van geretourneerde artikelen. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen nemen we niet aan.
 • Na ontvangst van de retourzending zal u van ons een bevestigingsmail ontvangen. Na het verwerken en controleren van uw retour, ontvangt u een creditnota voor de geretourneerde producten. Na goedkeuring vergoeden wij de aanschafprijs (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen, op dezelfde wijze waarop u de aankoop betaald heeft.  
Ruilen

Het product voldoet niet aan uw verwachtingen en u wenst het voor een ander te ruilen? Plaats daarvoor een nieuwe bestelling in onze shop. Daarbij ziet u ook meteen of uw gewenste product nog beschikbaar is. Ongewenste producten kunt u als retour aanmelden en als pakket retour naar ons terugsturen.