Mini Cart

Veilig Betalen
Betalingsmogelijkheden

Op BORSETTAS heeft u een ruime keuze aan betaalmethodes zodat u betrouwbaar & veilig online kunt shoppen.

Omdat online shoppen steeds populairder wordt en er dagelijks ontzettend veel nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat u er zeker van bent dat u op een veilige manier kunt winkelen. Bij BORSETTAS kunt u altijd winkelen in een beveiligde SSL-verbinding. Wij zorgen ervoor dat al uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Zo bent u er altijd zeker van dat u op een veilige manier kunt shoppen bij BORSETTAS. Dit kunt u herkennen door het groene slot-icoontje links van de URL en https:// in de adresbalk van uw browser. Alle gegevens die u via onze website verstuurt en ontvangt zijn daarmee versleuteld en niet te lezen door derden. Ook de uitwisseling van gegevens tussen onze websites en onze verwerkingspartners vindt plaats door middel van beveiligde verbindingen. Verder raden wij u aan om niemand uw inloggegevens te geven. Zo bent u er zeker van dat niemand misbruik kan maken van uw account.

iDeal

Met iDeal betalen is snel, veilig en voordelig. Vanuit de shoppingbag komt u in uw eigen vertrouwde omgeving van internetbankieren.

 • U kiest voor iDEAL. Daarna selecteert u de bank waar u uw onlinebankzaken regelt.
 • U komt dan in de internetbankieromgeving van uw eigen bank terecht waar alle relevante gegevens al staan ingevuld. Voor u dus geen ‘gedoe’ met het overnemen van ordernummers en bedragen.
 • Vervolgens autoriseert u de betaling op de voor u bekende manier - e.dentifier, ASN Digipas, Easykey, Tan-code, Random Reader, Digipas, Identifier of Webber - van uw bank. Daarna bevestigt uw bank de betaling.
 • Tenslotte verlaat u de internetbankieromgeving en keert u weer terug naar onze webwinkel. De betaling van uw aankoop is dan voltooid.
PayPal

Via de betalingsdienst PayPal kunt u uw aankopen snel en eenvoudig online betalen. Aan het einde van uw bestelling wordt u door PayPal in een apart venster gevraagd de betaling door te voeren. Nadat u de aankoop heeft goedgekeurd door uw PayPal-wachtwoord in te voeren, wordt u terug naar onze webwinkel geleid ter bevestiging van uw aankoop.

 • Zelfs zonder voorafgaande registratie bij PayPal kunt u de betaalmethode gebruiken. Meld u gewoon tijdens het betaalproces bij PayPal aan.
 • Bij terugbetalingen zal het bedrag op uw PayPal-rekening worden bijgeschreven.
CreditCard

Bij de betaalmethode creditcard voert u door het bestelproces de informatie van uw creditcard in; door de afsluiting van uw bestelling wordt u naar de 3D-Secure-procedure doorgestuurd. Vervolgens wordt u terug naar onze webwinkel geleid.

 • Wij accepteren: MasterCard/Eurocard, Visa Card.
 • Betaling met creditcard is alleen bij een online bestelling mogelijk.
 • De verzending van de waren wordt van uw creditcard afgeschreven.
 • Voor uw veiligheid worden alle persoonlijke gegevens met een SSL-verbinding gecodeerd.

Hoe werkt de 3D-Secure-procedure?
 • Registreer u bij uw bank voor de 3D-Secure-verificatie. Bepaal daarvoor een wachtwoord en een beveiligingswaarschuwing.
 • Shop zoals gewoonlijk online en voer de gegevens van uw creditcard in nadat u de betalingswijze heeft gekozen.
 • U wordt dan naar een pagina van uw bank doorgestuurd, waar u uw persoonlijke wachtwoord invoert. Daarnaast wordt de door u gekozen beveiligingswaarschuwing weergegeven op de pagina voor het invoeren van uw wachtwoord.
 • De bank controleert het wachtwoord, en geeft vervolgens de transactie vrij.
Bitcoin

Betalen met Bitcoins is mogelijk. Bitcoin is een digitale munt, ook wel cryptovaluta of cryptocurrency genoemd, die speciaal ontworpen is om online betalingen te verrichten die niet omkeerbaar zijn. Bitcoin is een zogenoemde 'directe betaalmethode'. Dit houdt in dat de afschrijving van uw Bitcoin-Wallet (Betaalrekening) direct plaatsvindt en de bijschrijving direct op onze rekening terechtkomt. Hierdoor kunnen we uw bestelling direct verwerken. De Bitcoin-Euro wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie. Wij hebben geen invloed op deze koers. De transactiekosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Bitcoins.

 • U kiest voor Bitcoin. 
 • Er zal een Bitcoin QR code getoond worden op het scherm, met aan de linkerkant een Bitcoin adres waar Borsettas de Bitcoins wil ontvangen.
 • U heeft 15 minuten de tijd om uw Bitcoin transactie te voltooien. Indien u niet binnen 15 minuten de transactie afrond vervalt de bestelling.